Мъж от Врачанско, счупил черепа на опонент, се отърва от затвора

Мъж от Врачанско, счупил черепа на опонент, се отърва от затвора 37-годишен мъж от врачанското село Алтимир, счупил черепа на свой опонент се отърва от затвора, научи агенция BulNews. Решението е на магистратите от районния съд в Бяла Слатина, които постановиха за хулигана условна присъда от една година.
Кървавото меле се е разиграло на 21 юни тази година, около 20.30 часа. Тогава побойникът А.И. бил с приятеля си, когато незнайно защо се спречкали с други двама мъже. Словесните атаки много бързо преминали в юмручни. А.И. извадил метална тръба и с нея ударил в главата 34-годишния Е.С. от варненското село Старо Оряхово. В този момент мъжът се свлякъл на земята и изгубил съзнание. Участниците в свадата веднага извикали линейка. Пострадалият бил транспортиран до Спешния център в Бяла Слатина. Медиците там успели само да стабилизират състоянието му и за той бил транспортиран директно до Спешния център в Плевен. Мъжът бил настанен в Неврохирургично отделение с фрактура на черепа и временна опасност за живота заради кръвоизлив над твърдата мозъчна обвивка.
Условната присъда за А.И. е заради чистото му съдебно минало. Oбвиняемият ще трябва да заплати разноските по делото в размер на 160 лева, като пострадалият може да заведе срещу него граждански иск за  претърпените вреди.
Определението е окончателно.


 
12.12.2019, 08:50 часа
1434 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha