Хороскоп 12 декември: Лоши новини чакат тези 4 зодии

Хороскоп 12 декември: Лоши новини чакат тези 4 зодии Овен
Четвъртък е изпълнен с възможности, но и трудностите не са малко. Те се свързват с вашите пари и някои лични ангажименти, за които ще бъде трудно да намерите време за реализация. Възможностите ви за придобивки са ярко изразени чрез контакти и договориране. Ще бъдете удовлетворени.

Телец
Условията, в които днес ще действате, не са много добри. Повечето от Телец ще бъдат притеснени и ще се чувстват като с “вързани ръце”. Някои от вас са обидени от колеги, приятели или близките в дома и са готови да ги разделят.

Близнаци
Успешен четвъртък, делата ви ще имат безпрепятствено развитие. Това се отнася за действия и ангажименти, които са извън професионалните ви задължения. На работното си място обаче бъдете много внимателни и не прибързвайте при изпълнение на задълженията си.

Рак
Мнозина от Раците са готови да направят важна стъпка днес, отнасяща се до вашата трудова активност, и се свързва със започване на работа от безработните или смяна на работа. Намерението ви е добро и ще го осъществите успешно. Обаче внимавайте в службата си да не действате в своя вреда.

Лъв
Нищо особено няма да се случи в четвъртък на Лъвовете. Неприятното за някои се свързва с невъзможността да си получите обратно парите, които преди време сте дали някому назаем. Професионалните задължения ще отхвърляте в нормален порядък.

Дева
Девите ще бъдат възпрепятствани в делата си и ще им бъде почти невъзможно да действат по предстоящи задачи, защото трябва да се ангажират с недовършена от миналото работа. Не отлагайте тези задължения, още повече че сега се очертават големи трудности при разрешаване на нови въпроси.

Везни
В четвъртък много от Везните ще се чувстват доста свободни и неангажирани. Всички да се придържат към такъв стил днес, защото денят ще ви изправи пред големи трудности и невъзможности да постигнете успехи в действията си. Избягвайте спорове. Не се доверявайте на колеги.

Скорпион
Много тежък ден ще ви се стори четвъртък. В делата си ще постигнете успех, но по всяка вероятност ще бъдете претоварени със задължения и няма да имате свободно време. Финансовите операции са онова, с което не трябва да се заемате днес. Денят не е лош за пътуване. Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всякакви предсказания и пророчества.

Стрелец
За вас четвъртък е неприятен ден. Особено внимателни трябва да бъдете в службата си, където ще се опитат да ви провокират и така само ще си навлечете гнева на началника си и ще влезете в пререкания. Злините на работното ви място могат да бъдат от всякакъв характер. Конфронтацията може да предизвика неочаквана развръзка. Внимавайте да не предизвикате авария по невнимание.

Козирог
Спокоен четвъртък, който ви предоставя добри възможности за реализация, ще ви върви в почти всички области на човешката дейност. Някои от вас съвсем съзнателно ще се откажат от активност и ще се самозатворят. На придобивки можете да се надявате във финансови операции, хазартни игри или лотарията. Късметът е на ваша страна!

Водолей
Успешен ден, който ви дава възможност за работа в голям мащаб. С по-голямо внимание трябва да се отнесете към служебните си ангажименти. Обстановката в службата е доста напрегната и това може да създаде условия за неоснователни обвинения или нападки срещу вас. Трудности се очертават и вкъщи, ще се наложи да станете арбитър на спор между половинката и децата.

Риби
Твърде добър четвъртък за вас, заемете се с конкретни действия за осъществяване на своя идея. Успехът ще ви настигне в почти всичко, с което се захванете. Изразителен е финансовият шанс и възможностите за печалби, свързани с пътуване, търговия и посредническа дейност. Онези, които са заети с интелектуален труд, ще направят неочаквано откритие за самите себе си. Очакват ви и добри постижения.
 
12.12.2019, 08:10 часа
2986 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha