Петък, 13-ти! Млада жена се размаза с „Мерцедес“ в дърво на възлов булевард във Враца /снимки/

Петък, 13-ти! Млада жена се размаза с „Мерцедес“ в дърво на възлов булевард във Враца /снимки/ Млада жена е размазала „Мерцедес“-а си в дърво на възлов булевард във Враца, видя първо репортер на BulNews.
Инцидентът е станал преди броени минути във фаталния петък, 13-ти. Жената се е движила по ул. „Козлодуйски бряг“ и на кръстовището се включила към движението по бул. "Васил Кънчов" в посока към автогарата, когато изгубила контрол над возилото. Младата дама неуспяла да удържи возилото при завоя и се забила в бордюр, след което се врязала в крайпътно дърво. На местопроизшествието пристигна линейка, която транспортира шофьорката в спешния център, която бе с окървавена глава, но без сериозни травми.
При удара е размазана предна дясна част на автомобила. Сблъсъкът е бил толкова силен, че двата предни аербега са се отворили. При произшествието са гръмнали гумите от дясната част на немското возило. Свидетел на инцидента е напръскал колата с пожарогасител, за да не се възпламени.
На мястото на катастрофата има патрул на полицията, който работи по изясняване причините за нея. Пътуващите по възловия булевард в посока към автогарата да преминават с повишено внимание, тъй като дясната лента все още е блокирана за движение.
13.12.2019, 11:30 часа
11689 1
Коментари

Georgi Nikolov

14.12.2019, 08:11 часа
И това курве си е взимало книжката с оная си работа, добре че няма пострадал невинен човек!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha