Учебно помагало: 5 стъпки към перфектното фелацио

Учебно помагало: 5 стъпки към перфектното фелацио Скоро една приятелка ми каза, щом ще пиша за френската любов, да се поставя на мястото на тези, които я правят постоянно, като професия. Казах си – е, не съм такава, но какво би било ако съм? Тази формула позволява на жената да влезе в роля и да развихри фантазията си. После се сетих за главната героиня от „Съдба на куртизанка“. В една от сцените няколко аристократки я питат защо техните съпрузи предпочитат нея пред тях. Куртизанката, без да им отговаря, обелва един банан, разтваря красивите си устни и бананът изчезва за секунди. Целият!
Един от първите уроци, които получават френските куртизанки, е: „Независимо какви са и колко са богати мъжете, всички мечтаят за едно – неустоима изкусителка. Опознай ги, за да им носиш удоволствие“. Затова направих собствено проучване сред мои приятели като ги попитах какво е според тях идеалното фелацио.
Ето какво ми каза първият: „За мен е важна само играта с главичката, да не докосват топките ми“.
Вторият ми обясни: „Идеалната свирка означава да ми целува топките, да си играе с тях, да ги смуче. Топките са най-важното“.
Третият твърдеше, че най-много се възбужда, когато му го правят без помощта на ръцете, само с уста. Това се наричало кралска свирка. Независимо от различните им предпочитания не намерих мъж, който да каже, че не обича любов по френски. Е, може и да има такъв. Ама надали!

Уроците на френските куртизанки
* Добрата куртизанка не бива да се гнуси. Ако не й харесва, мъжете усещат. Както кучетата усещат, когато се страхуваме от тях. На никой мъж не би му харесало да усети погнусата на партньорката си.
* Използвай езика си все едно смучеш близалка. Със зъбите леко – само колкото да го накараш да иска още.
* Действай нежно с ръцете. Според съвременните сексолози обаче хората често стимулират партньора си по начина, по който те искат да бъдат стимулирани, а трябва да е обратното. Клиторът е 32 пъти по-чувствителен от главичката на члена. Затова мъжете често натискат клитора, защото знаят какво им харесва на тях. При жените е същото – слабо стимулираме члена, защото за нас е неприятно, когато притиснат с език прекалено силно клитора ни.
* Използвай цялата си длан и докосвай по цялата дължина на члена, а когато започнеш да правиш още по-силни движения с ръце и уста се съсредоточи върху главичката и мястото под нея.
* Изкусната любовница не прекъсва процеса на задоволяване преди мъжът да стигне до оргазъм.

За идеалния оргазъм е важен ритъмът
Другата тайна на идеалното фелацио е в ритъма. Предизвикването на ерекция не е толкова трудно, но за да стигне той до оргазъм, ритъмът е задължителен. Ръцете трябва да работят заедно с устата, като нейно продължение. Устата винаги трябва да има контакт с главичката, а ръцете да се движат нагоре-надолу с една й съща скорост. Преди оргазма ритъмът може да се забърза, но натискът трябва да се запази. Ако прекъснете дори за няколко секунди, има вероятност да се наложи да започнете отначало. А когато усетите, че той е пред свършване, постарайте се да го поемете максимално дълбоко в устата си.

Да глътна или не?
За добрата куртизанка гълтането е задължително. Ако тя изплюе спермата, показва, че не приема докрай своя партньор. Ако не ви харесва вкуса на спермата, дайте на любимия си да пие сок от ананас. Той променя неприятния вкус 20 минути след като бъде изпит. Имайте предвид, че цигарите, алкохолът, рибата и чесънът правят вкуса на спермата доста неприятен.

Е, това e от мен. Почти свърших. Пък и за френската любов не трябва само да се пише, трябва и да се практикува.
16.12.2019, 11:00 часа
3394 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha