Кметът на Мездра поздрави председателя на Общинския съвет Яна Нинова за рождения й ден

Кметът на Мездра поздрави председателя на Общинския съвет Яна Нинова за рождения й ден Кметът на Община Мездра Иван Аспарухов връчи поздравителен адрес и поднесе букет цветя на председателя на Общинския съвет Яна Нинова по случай нейния рожден ден.
„Уважаема г-жо Нинова, Приемете моите най-сърдечни поздрави по случай Вашия рожден ден!", се казва в поздравителния адрес.
"Използвам този радостен повод, за да изразя своето уважение към Вас и към Общинския съвет като орган на местното самоуправление, който вече втори мандат с много всеотдайност и упоритост ръководите.
Убеден съм, че натрупаният опит ще Ви помага и занапред при вземането на мъдри, отговорни решения в интерес на гражданите на община Мездра.
Благодаря Ви за подкрепата, която оказвате на Общинска администрация - Мездра при осъществяване на нейната дейност.
Надявам се, че ще продължим да си сътрудничим взаимно за реализиране на високите цели, които сме си поставили - подобряване на условията за живот, развитие и просперитет на нашия град и община.
Нека делниците Ви бъдат изпълнени с ползотворна работа, а празниците - с добро настроение и щастливи мигове сред близки и приятели!"
Аспарухов пожела, здраве, семейно благополучие и удовлетвореност от постигнатото.
 
13.12.2019, 16:35 часа
2599 3
Коментари

Мара

14.12.2019, 09:41 часа
Тая дебелата май друго неще да работи хареса и да сере в общината и да зема 3000 лева

Пенко

14.12.2019, 09:37 часа
Не, това е от сериала "Платена любов" всеки четвъртак на пазара в Мездра, ако Ванко Глупавото е удоволетворил желанията на Цифката, хайтов и Сифилис стоун за зам кметове вече е развърнал част от борчовете!

гошо

14.12.2019, 08:35 часа
Кадрите са от филма "От глупав по глупав"
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha