Порицават в медиите двама хлапаци от Враца, нападнали и пребили мъж

Порицават в медиите двама хлапаци от Враца, нападнали и пребили мъж Осъдиха на обществено порицание в медиите двама хлапаци от Враца, нападнали и пребили мъж в центъра на града, научи агенция BulNews. Делото срещу непълнолетните С.Т. и Й.К. се гледа преди дни във врачанския районен съд, където магистратите признаха за виновни побойниците и определиха наказанието им. 
На 18 декември миналата година около 23.30 часа, двамата обикаляли из улиците в града, когато в полезрението им попаднал сам мъж. Хулиганите веднага решили да го сплашат и да се направят на големи мутри. С.Т. и Й.К. се затичали и настигнали жертвата си, като след секунди вече го налагали с всички сили. От яростните крошета Б.В. получил лека телесна повреда – кървяща рана на лицето и доста синини.
С.Т. и Й.К. са освободени от наказателна отговорност за хулиганските си действия заради възрастта си. Наказанието от обществено порицание трябва да се изпълни чрез обявяването на решението в местния печат, като двамата трябва да си разделят и разноските по делото в размер на 815 лева.
Решението подлежи на обжалване или протестиране пред врачанския окръжен съд.

*Снимката е илюстративна
 
19.12.2019, 08:40 часа
2563 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha