Таксиметров шофьор изостави колата си и пияните си клиенти

Таксиметров шофьор изостави колата си и пияните си клиенти Таксиметров шофьор изостави колата си, заедно с пиян и агресивен клиент.
Случката е станала в Бургас в нощта на 26 декември, съобщава в хрониката си МВР-Бургас.
Таксиметровият водач изоставил автомобила си заедно с клиентите пред бл. 107 в ж.к. "Меден Рудник" малко преди 4 часа сутринта. Подаден е сигнал в районното управление.
Отишлите на място полицаи открили по средата на пътното платно таксиметров лек автомобил "Форд Фокус", а близко до колата били 39-годишне бургазлия във видимо нетрезво състояние и жена му на 36 години. Те били на гости в дома на техни познати, за да отбележат Коледните празници, и се прибирали с такси. Таксиджията обаче в един момент спрял таксито, излязъл от колата и ги изоставил, тъй като пияният бургазлия се държал агресивно и шофьорът се уплашил.
Такова било поведението на пияния и спрямо полицаите - обиждал ги и дори се опитвал да ги удари. Затова и служителите на реда му сложили белезници. По това време на мястото се върнал и таксиметровия шофьор, докаран от свои колеги.
При вкарването на бургазлията в полицейската кола, той ритал по вратите и седалките, като продължава да буйства. Задържан е за срок до 24 часа.
27.12.2019, 10:57 часа
887 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha