23 футболисти започнаха подготовка с "Монтана" /снимки/

23 футболисти започнаха подготовка с "Монтана" /снимки/ "Монтана" направи първата си тренировка за Новата 2020 година. Точно в 14:20 часа вчера треньорският тандем Венци Иванов-Светлан Кондев изведе на стадион „Огоста“ група от 23 футболисти. От тях само двама са нови.
По време на зимната ваканция с клуба договори подписаха 22-годишният десен краен защитник Алекс Георгиев и централният нападател Росен Кръстев (21 г.). Първият идва в отбора от втория в класирането на Северозападната трета лига "Севлиево", а Кръстев е роден в Монтана, а през есенния дял от първенството обличаше екипа на "Струмска слава" (Радомир). Подготовка с представителния мъжки тим започнаха и юношите Стефан Каменов и Румен Георгиев.
„На тези момчета ще разчитаме до края на първенството. Разполагаме с едни от най-добрите футболисти в групата, но селекцията остава отворен процес и ако се отдаде възможност няма да се откажем от ново качествено попълнение, но не на всяка цена“, заявиха двамата треньори. Под ръководството на Иванов и Кондев "Монтана" спечели и трите си мача от есенния дял и ръководството им гласува доверие да водят отбора и през пролетта.
По програма отборът ще тренира на клубната си база до 27 януари, а след това заминава на лагер в турския курорт Алания. От 10 февруари до подновяването на шампионата във Втора лига монтанци отново ще готвят в домашна обстановка. Общо 6 контролни срещи ще изиграе "Монтана" по време на зимната си подготовка. Първата е на 18 януари със "Спартак" (Плевен). Шест дни по-късно е договорен и спаринг с третодивизионния "Спортист" (Своге), като и двете проверки най-вероятно ще се играят на терена с изкуствена настилка в спортния комплекс „Огоста“. Още 4 контроли ще има отборът на лагера в Алания. „Целта пред "Монтана" е да играе бараж, но в никакъв случай не сме се отказали да преследваме и първото място в класирането“, заяви президентът на клуба Румен Панайотов.
Кои започнаха подготовка:
вратари: Марин Орлинов, Васил Симеонов;
защитници: Иван Михов, Стефан Цонков, Преслав Петров, Валери Христов, Костадин Гаджалов, Алекс Георгиев (Севлиево);
полузащитници и нападатели: Йордан Йорданов, Димитър Илиев, Николай Цветков, Владимир Айтов, Борислав Балджийски, Борислав Дамянов, Тони Тасев, Николай Минков, Сергей Георгиев, Кристиян Апостолов, Стефан Каменов (ДЮШ), Румен Георгиев (ДЮШ), Мирослав Антонов, Атанас Илиев, Росен Кръстев (Струмска слава Радомир).

треньори: Венци Иванов, Светлан Кондев.
треньор на вратарите: Мирослав Митев.

лекар на отбора: д-р Владимир Пекачев.
масажисти: Демир Борисов, Даниел Драгомиров.
домакин: Ивайло Александров.
шофьор: Венцислав Борисов.

Напуснали:
Иван Калайджийски, Галин Ташев, Владислав Мисяк, Пиер Пиеров (преотстъпен на Кариана), Владислав Цеков (преотстъпен на Кариана). 
09.01.2020, 13:56 часа
1331 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha