С условна присъда се размина мъж от Врачанско, заплашвал с пистолет съседи и полицаи

С условна присъда се размина мъж от Врачанско, заплашвал с пистолет съседи и полицаи Състав на врачанския Районен съд одобри споразумение, постигнато между обвиняемия Е.Н.М. и Районната прокуратура, научи BulNews.
Подсъдимият се е признал за виновен в това, че на 31.05.2019 г., около 18 часа, в село Бели Извор е заплашил с убийство Л.С.А. и Г.С.А. от същото село, като насочил към тях газов пистолет с думите: „Боклуци, помияри", „Ще ви убия и ще ви унищожа”, „ще ти еба майката", „Ти кой си бе, помияр, нямаш работа тука, ще ви изтрепа сега, ще ви застрелям”.
Подведеният под отговорност е признал също така, че е извършил непристойни действия и е отправил обиди и ругатни към ст. полицай Г.М.А., ст. полицай В.А.и полицай В.Ц.В.
„Боклуци, педераси”,”ще ви еба майката, ще ми правите свирки”, „ща еба у главата”, „повече няма да бъдете полицаи”, „не сте никакви”, са част от заплашителните реплики насочени към полицейските служители.
Деянието му е съпроводено и със съпротива при арест.
Съдът наложи присъда "лишаване от свобода" за срок от 6 месеца, което на основание чл.66, ал.1 НК се отлага за изпитателен срок от 3 години.
Осъденият ще трябва да заплати разноските по делото в размер на 740 лева.
Определението е окончателно и не подлежи на обжалване.
10.01.2020, 08:40 часа
1534 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha