"Либерта": Борисов пада, САЩ разкрива тайните сметки на разследваните по делото РИКО

"Либерта": Борисов пада, САЩ разкрива тайните сметки на разследваните по делото РИКО Третият кабинет на ГЕРБ, оглавяван от премиера Бойко Борисов, няма да изкара пълен мандат. Ситуацията в държавата е кризисна, но не това ще е причината за поредната трета оставка, прогнозира в свой анализ сайтът ”Либерта”. В него се казва още:
Презокеанските разкрития за трансгранични престъпления на български длъжностни лица, политици и олигарси съвсем скоро ще бъдат публично достояние и ще са налице повдигнати обвинения.  С бясна сила текат и разследванията по акта RICO, като до края на месец януари на 2020 година ще има произнасяне за подсъдността на Нюйоркския съд.
Другата новина е, че Щатският съд на Ню Йорк е дал разрешение за разкриване на тайната за всички свързани офшорни фирми с ответниците по делото РИКО.
Очертава се невъобразим зимен български сериал, който ще бъде изгледан от целия свят. Действието ще се развие мълниеносно и до няколко седмици правителството ще е с оставка, категорични са презокенските източници на Liberta.bg.
САЩ имат стратегически цели в България и бързат споразумението за сътрудничество, подписано от Тръмп и Борисов, да бъде изпълнено. Но това няма как да се случи с настоящия премиер, поради изчерпан кредит на доверие към него. Не случайно преди ден у нас пристигнаха американски високопоставени пратеници, които остро поставиха въпроса за липсата на зачитане на върховенството на закона и огромната корупция на всички нива в нашата държава. А вече в страната ни има и назначен действащ американски прокурор по върховенството на закона - Джесика Ким.
САЩ имат планове за изграждане на военно-промишлени заводи в България, чийто старт ще бъде даден след смяната на властта. По всичко личи, че премиерът Борисов е изпаднал в безтегловност и паника. Вчера той бе извикан в Истанбул от Путин и Ердоган за откриването на "Турски поток", който можеше да бъде "Южен поток". Борисов дори не осъзна унижението, на което беше подложен от двамата президенти, заради това, че провали газовия проект между Русия и България, а Руската страна беше материално ощетена със стотици милиони евро, откраднати от български политици и олигарси.
Трябва да се обърне сериозно внимание и на позициите на разграничение на ДПС от последните дни, които искат ревизия на Кабинета, отстраняване на министри и обвинения, вероятно усетили "вятъра на промяната".
Този уикенд премиерът Борисов свиква по спешност в Банкя своите министри, навярно за да ги запознае с предстоящите събития.
10.01.2020, 16:04 часа
7127 2
Коментари

Ха ха...

11.01.2020, 07:26 часа
Корни ти ли бе моето момиче? Я си кажи!Такава идиотка статия с толкова елементарни внушения само ти можеш да надраскаш

Баце

10.01.2020, 20:49 часа
Дай Боже! Амин! И още нещо: А к'во правим с откраднатото ?
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha