Интеграция или излагация?! Роми окупираха детска площадка във Враца /снимки/

Интеграция или излагация?! Роми окупираха детска площадка във Враца /снимки/ Цигани са окупирали детска площадка в района на Стария пазар във Враца. Кадрите бяха изпратени от читателка на BulNews в рубриката ни „Ти, репортерът“. 
Въпреки че отдавна са минали възрастта, в която се предполага, че трябва да си играят, тийнейджърите все пак са решили да се позабавляват, без да се съобразяват с малчуганите.
На снимките ясно се вижда как ромите са превзели люлките, а едно хлапе е принудено да ги гледа отстрани. Тъй като съоръженията са пригодени за по-малки деца, вероятността мургавите младежи да ги повредят е голяма.
Същите снимки са публикувани и в социалните мрежи, където предизвикаха вълна от негативни коментари. 
„Отдавна не е за децата, а за тези...ето защо спрях да водя детето си там, омръзна ми да гледам на какво я направиха", коментира възмутена майка.
Имаше опити да се поправи това,но явно сме безсилни пред нахалството на някои.“, допълни друг потресен родител.
Според други граждани това не е първият случай, в който детските съоръжения не се използват по предназначение.
Жители на квартала и родители се надяват общинските служители да се самосезират и да направят възможно използването на съоръженията от децата в района.
15.01.2020, 09:05 часа
6528 7
Коментари

Хер Флик

21.01.2020, 18:14 часа
Едно време ,ги пребиваха от бой и в града ,не смееха да се меркат,сега щъкат като освободители....Само боят ще ги оправи!!!

Тиквата

15.01.2020, 19:47 часа
Ей шшш, нема ми закачате електорато. Они имат права и Европа е зад них, а и одат да гласуват за мене, а вие одите по молове и псувате у фейса, е за тва они ша праат кво си сакат, а вие ша им плащате тока и водата. Калпав матрял сте.

Обикновен българин

15.01.2020, 16:13 часа
Преди 9 44.е имало вероучение в бълг.у-ще.Всички във Врачанско са били вярващи и българи и цигани.Исус Христос е бил Вожд.Днес атеисти ли сме...Библия е успеха.

haha

15.01.2020, 12:24 часа
Тва майките във Враца са тотално гръмнали гарнитурата. Тая как е мерила да снима детето и циганина просто е култово. Толкова ли е трудно да идеш и да им кажеш да се поместят? Фейсбука Ви изпи и малкото останал акъл

Хайде де

15.01.2020, 12:06 часа
Глупаво ориенталско племе. Тези ви пречат, а не тия дето ви оставиха без права като работници и с мизерни заплати. Надявайте се да не ви глобят, че пускате пиратската БЯЛА РОЗА с байрака по магистралата.

Д

15.01.2020, 10:01 часа
Паразитите са ясно, но потърпевшите вместо да пускат снимки по медиите?!, да се обаждат навреме на 112 за да има резултат и реакция.

Христо Димитров

15.01.2020, 09:56 часа
СОЦИАЛНИ ПАРАЗИТИ!!!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha