"Ботев"/Враца/ кани "Ливърпул" за юбилея догодина

"Ботев"/Враца/ кани "Ливърпул" за юбилея догодина Ветераните на "Ливърпул" са първа опция за противник на "Ботев" /Враца/ за мача, с който ще бъде отбелязан вековния юбилей на футбола в града под Околчица. Около тази идея са се обединили членовете на общото събрание на футболния клуб, докато са обмисляли атракциите за празника.
Организиран футбол във Враца има от 1921 г. и на 20 април догодина наследникът му - сегашният елитен футболен клуб, би трябвало да отбележи 100-годишнината.
Като резервни варианти за противници са спрягани имената на немския "Волфсбург" и хърватския "Динамо" /Загреб/. "Вълците" от града на автомобилния концерн "Фолксваген" са били посочени заради успешния период, в който най-успелия футболист от Враца - Мартин Петров, изкара при тях. Загребският тим пък е първият клуб, с който "Ботев" играе в европейските клубни турнири в своята история.
Припомняме, че членовете на общото събрание избраха за председател на организационния комитет по честванията бившия председател на "Ботев" Калин Каменов.
15.01.2020, 11:10 часа
1425 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha