Пълно безобразие! Вижте как врачански тарикат паркира „Голф“-а си

Пълно безобразие! Вижте как врачански тарикат паркира „Голф“-а си Врачани станаха свидетели на поредното нагло паркиране в града. Безобразното действие е заснето от възмутена гражданка, която за назидание е качила кадъра в социалните мрежи.
На фотоса ясно се вижда как „Голф“-ът е спрян абсурдно на паркинг пред жилищен блок в квартал „Река Лева“. Безумното в случая е, че тарикатът дори не си е направил труда да паркира автомобила си нормално в свободна клетка, въпреки наличието на много такива.
„Така си може човека“, „Арабин в пустиня“, „Той само за малко“, коментираха с насмешка жителите на града под Околчица.
Все пак правилата са за всички и никой не бива да поставя собствения си комфорт пред този на обществото. Възмутените врачани призовават органите на реда да вземат необходимите мерки и да накажат нарушителя с цялата тежест на закона.
 
16.01.2020, 08:45 часа
4410 4
Коментари

Нещо против

16.01.2020, 14:57 часа
Много хора спират пред тоя блок дори такива който не са дори от тоя квартал А запри нейде тогава.... Гледай винено червена как е спряна па после говори за голфа

Гошо

16.01.2020, 14:33 часа
лайнарче на какво място бе, до кога всеки ще си мисли че има място пред блока ( което не плаща ) ??? селяк

Гошо

16.01.2020, 11:09 часа
Таа кошница требва да я запре у Цветните метале

Лайнарчета

16.01.2020, 10:35 часа
паркирал се е така щот очевидно некой фовньо е спрял на мястото му ама нали веднага мишките трее наснимат и да го качват в нета ... дейба и лайнарите дет сте..
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha