Връх на наглостта! Тарикат заряза колата си за седмица по средата на оживена улица във Видин

Връх на наглостта! Тарикат заряза колата си за седмица по средата на оживена улица във Видин Нагъл шофьор е зарязал „Астра“-та си по средата на оживена улица във Видин за седмица, научи агенция BulNews. Възмутен жител е увековечил в снимка безобразното нарушение на свой съгражданин и я е публикувал в социалните мрежи за назидание.
На кадъра ясно се вижда, че въпросният тарикат е паркирал „Опел“-а си насред улица в града. Възмутени жители коментират, че колата е там от седмица, което видимо не притеснява шофьора.  Ясно е, че съпричастността към останалите не е от силните страни на наглеца, след като той дори не си е направил труда да спре правилно.  Хората споделят, че с действията си водачът показва не само, че явно не може да паркира, но и голямо неуважение към съгражданите си.
„Номерата и книжката явно са били комплект”, „Не намирам логична причина за това“, „Така го е духнал вятърът ”, са само част от коментарите на видинчани в социалните мрежи.
Жителите на града призовават органите на реда да вземат необходимите мерки и да накажат нарушителя с цялата тежест на закона.
 
17.01.2020, 08:30 часа
1547 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha