Какъв четвъртък! 85 531 посещения за един ден в агенция BulNews /доказателство/

Какъв четвъртък! 85 531 посещения за един ден в агенция BulNews /доказателство/ Вчерашният ден влиза в историята на агенция BulNews заради огромния интерес към новините в нея. Само в четвъртък посещенията в информационния лидер достигнаха 85 531, което е един от най-добрите резултати на медията. Ексклузивните новини отново привлякоха огромно количество хора от страната и чужбина, които предпочетоха да се информират за ставащото от BulNews.
За да се добие реална представа какво означават тези цифри, ще посочим, че всички информационни портали в Северозападна България, взети заедно, нямат и половината от нашите посещения. Така например сайтът на фалиралия всекидневник „Конкурент“ има едва 12 236 влизания, а останалите колеги са с още по-скромни резултати.
Сухите цифри на статистиката отново доказват водещата роля на агенция BulNews в тази част от страната и утвърждаването ни сред Топ 10 на най-четените регионални електронни медии в България. Цифрите от брояча са видими в сайта и всеки може сам да се убеди в посочените данни.
Седем години след своето създаване, медията продължава да се развива във възходяща линия и така да се превръща в основен фактор при информирането на хората. Бързото и коректно поднасяне на новините са причината агенция BulNews да е безспорният №1 в Северозапада.
17.01.2020, 09:55 часа
3343 1
Коментари

Реалист

17.01.2020, 10:21 часа
Добри сте!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha