Шокиращо разкритие за убитата в Галиче Андрея! Заради безпаричие направила нещо, което ѝ коствало живота

Шокиращо разкритие за убитата в Галиче Андрея! Заради безпаричие направила нещо, което ѝ коствало живота Красивата 18-годишна Андрея, зверски изнасилена и заклана от Аксел Олегов, който я издебнал сама в бащината й къща, се върнала в родното Галиче заради безпаричие, съобщи "Телеграф".
Месеци преди животът й да бъде брутално отнет, момичето живеело заедно с брат си на квартира във Враца. Девойката била прилежна ученичка, а брат й заработвал като фризьор в града, докато баща им е в чужбина на гурбет. 
Братът на Андрея също решил да си опита късмета в странство и заминал при баща си. Момичето обаче било твърдо решено да завърши образованието си и останало. Нямало как обаче сама да плаща наема за квартира в града и затова се върнала в Галиче - решение, което по-късно се оказало фатално.
Припомняме, че прокуратурата огласи смразяващи подробности за бруталното убийство на младото момиче. 
18.01.2020, 10:38 часа
11330 1
Коментари

....

18.01.2020, 20:47 часа
Колко си красива....., Андрея....Андрей Първозванни се гордее с теб ! Там си ти ,сега...При него...Щото по българските велики земи сега властват изроди, садисти , озъбени идиоти , и анархия...Родила си се , за да умреш...Трябва да те учат по история.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha