Гнусно: Пловдивска проститутка прави оргии пред 3-годишната си дъщеря

Гнусно: Пловдивска проститутка прави оргии пред 3-годишната си дъщеря 3-годишно момиченце ставало свидетел на оргиите на майка си, която си изкарвала хляба с проституция в центъра на Пловдив. За проблема се е оплакала съседка на жената пред Plovdiv24.bg.
"С интерес прочетох статията, в която г-н Рогачев заявява, че усилено ще се бори с престъпността и проституцията в града ни. На думи - да, но ние - съседи от центъра на града, се борим с позната на полицията проститутка, ходим до всички инстанции и отвсякъде ни се казва, че закон за проституцията няма", е написала жената.
В писмото си разказва как жрицата на любовта имала момиченце, което денонощно присъствало на оргиите на майка си.
Това карало съседите от сградата да се обаждат многократно в полицията.
"Въпросната жена непрекъснато пуска обяви с тарифата си, знае се в кой (уж нелегален) публичен дом практикува професията си и детето е денонощно с нея", написала още възмутената съседка.
Живеещите на улицата в сърцето на Пловдив са броили по колко мъже приема проститутката в дома си и според тях бройката достигала 10-15 човека на ден.
С пловдивската медия по телефона се е свързала и друга жена, която живее на улица "11-ти август" 6 и се оплакала от същата проститутка, с която живеят в една сграда. 
Сигналът е подаден в полицията.
Началникът на Четвърто районно управление гарантира, че ще се извърши проверка и ще се вземат незабавни мерки.
18.01.2020, 15:00 часа
1306 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha