Крадците в Благоевград наводнили цялата сграда на митницата

Крадците в Благоевград наводнили цялата сграда на митницата

Крадците, извършили крупен обир на митницата в Благоевград, са пуснали всички чешми да текат, запушили са сифоните и в продължение на десет часа водата е проникнала навсякъде и е разрушила кабинетите в митницата. Четири пъти СОТ-ът е подавал сигнал за аларма, но пристигналите на място охранители не намирали нередности и се връщали. Това съобщи районният прокурор Борислав Ковачки на специален брифинг, съобщава БГНЕС.
„Камери са заснели, че крадците са влезли в района в 23:45 часа”, допълни прокурор Ковачки.
Припомняме, че в събота крадци обраха митницата в Благоевград. Открадни са всички веществени доказателства, иззети в последните десет години от всички митници от Югозападна България. Обирът бе изключително професионален, използван е заглушител на СОТ, и най-вероятно е ползвана вътрешна информация за съхраняваните веществени доказателства по дела, които се точат с години.
Засега е сигурно, че крадците са влезли през аварийния противопожарен изход и са имали достатъчно време да разбият двете каси в помещението.
Складовете на вътрешната митница се охраняван от охранителни фирми на бивши полицаи.
При прескачането на оградата между митницата и бившия вече Домостроителен комбинат, неизвестните крадци са разпилели част от откраднатото.

19.01.2020, 15:50 часа
968 1
Коментари

Хахаха

19.01.2020, 18:50 часа
Камери , СОТ , алибали и какво ? Демокрация ! Никой ни чул , ни видял ! 21 век - разруха , мизерия и чудесна престъпност. И децата се възхищават на героите от екшъна ! Очаква ни светло бъдеще ! На фенерчета и свещи.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha