Жена разби главата на мъжа си с чук

Жена разби главата на мъжа си с чук Съпруга е ударила мъжа си с чук по главата в Бургас. 47-годишният е приет в Спешното на УМБАЛ-Бургас късно снощи, окървавен и с огромна отворена рана на главата, съобщиха от МВР.
От разказите на жена му става ясно, че съпругът й се бил заключил в една от стаите в дома им и тя взела чук, за да разбие вратата. Няколко пъти ударила по нея, но при последния замах мъжът й отворил и си подал главата. Така 43-годишната жена му нанесла силен удар директно в главата, разказаха за "24 часа" очевидци в болницата.
"Уплаших се и се обадих на телефон 112. Не можах да спра ръката си, защото вече бях замахнала", обяснявала тя пред органите на реда в болницата.
На полицаите казала още, че чукът, с който нанесла сериозния удар в главата на съпруга си, останал до вратата в дома им. С родителите си в Спешното били и двамата им синове. Те и майка им са задържани от униформените и са отведени в Районното управление на МВР.
Състоянието на пострадалия е доста тежко и е с опасност за живота. Лекарите снощи не са давали много надежди за възстановяването му след тежката травма.
20.01.2020, 08:45 часа
1016 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha