Вижте 16 въпроса за аналния секс, които всяка жена си задава

Вижте 16 въпроса за аналния секс, които всяка жена си задава Въпреки че се практикува откакто свят светува, през XXI век аналният секс продължава да е тема табу и да се асоциира преди всичко със интимните навици на мъжете с хомосексуална ориентация. Наричан още "гръцка любов", тъй като е бил особено популярен и за него се е говорило открито в Антична Гърция, която е била особено либерална по отношение на гей секса, аналният секс е считан донякъде за фетиш и е посочван от много мъже като една от "екстрите", с които най-много биха искали да разнообразят половия си живот. И, да, мъжете са тези, които по-често и словоохотливо говорят за анален секс, независимо от сексуалната им ориентация, докато жените обсъждат темата рядко, често с нежелание, притеснение или отвращение, макар да са много по-любопитни, отколкото им се иска да си признаят. Ако и на вас ви се иска да научите повече за аналния секс и да получите отговори на въпросите, които тайничко си задавате или понякога обсъждате с най-добрите си приятелки, чия версия бихте искали да чуете? Може би тази на жена, която има достатъчно голям опит и куража да сподели искрено и обстоятелствено отношението си към аналния секс, да признае кое й харесва, и кое не, кога и защо го "включва в менюто", да потвърди или опровергае митовете, свързани с този тип секс? А какво ще кажете за директна съпоставка между позициите на две жени, които отговарят на едни и същи въпроси, разглеждащи всички аспекти на "гръцката любов" – от скрупулите, споделяни от повечето жени, през физическото усещане в различните етапи, промяната в нагласата, след като вече са "превзели" тази територия /или по-скоро са позволили на другиго да превземе техните "територии"/, до особено неудобни теми като подготовката за анален секс, неговата естетическата и хигиенна страна. Тъкмо този е форматът на интервюто с две анонимни представителки на нежния пол с известен опит в аналния секс, публикувано от палавата Ана Бреслоу от Cosmopolitan, която, подобно на Кари Бредшоу, "разбира от секс и не се страхува да пита"

1. Това вероятно е въпрос No.1, чийто отговор всички искат да научат. Боли ли?
X: Да, мен ме боля. Първия път беше нещо от сорта на: "О, Господи, там не би трябвало да влиза нищо". Задължително е да се отпуснете. Трябва да си поемете дълбоко въздух и да оставите нещата да се случат. В момента, в който успеете да се отпуснете, спира да боли, но при мен лично има неприятно усещане и когато започне да се движи в мен. Чела съм, че поставянето на анално дилдо по време на любовната игра помага много, но никога не съм опитвала.
Y: ДА! Ако не болеше, това изобщо нямаше да е тема на разговор.

2. Защо го правите?
X: Аз се реших, тъй като бях чула, че може да донесе голямо удоволствие и някои жени стигат до оргазъм по време на анален секс. Освен това е истинско табу и доста неприлично, а аз съм от онези момичета, които харесват такива неща. Така че си помислих, че трябва да го пробвам.
Y: Аз обикновено го правя само, ако съм пияна и ако се опитвам да впечатля късметлията, с когото съм.

3. Кой от двамата повече искаше да го направите – ти или той?
X: Аз. Бях решила да пробвам, защото бях чула, че на някои момичета много им харесва. Човекът, с когото съм в момента, не си пада особено по това, поради което и не съм го правила много пъти.
Y: Той. Когато се случи, беше защото аз отстъпих. Много зависи от това доколко си падам по мъжа, с когото спя… а след това се чувствам така, сякаш той ми е "задължен" по някакъв начин.

4. Какво е усещането първия път?
X: Странно. Чувстваш го стегнато и не особено приятно. Напомня на мускулен спазъм. Все едно се опитваш да отвориш даден мускул, да го разтегнеш, а той не иска да подаде. Не ми хареса първия път. Щом обаче се отпуснеш, става по-приятно.
Y: В началото е изключително неприятно. Усещането е все едно пенис прониква в ануса ти.

5. А как се променя усещането с времето?
X: Чувството е, че си запълнен и е много много силно.
Y: С времето човек привиква. Предполагам, че не е толкова различно от вагиналния секс.

6. Става ли хубаво в един момент?
X: Познавам момичета, които го обожават… но според мен това от онези неща, които изискват повече от един опит, за да разбереш, дали ти харесва, или не.
Y: Така и не ми хареса истински. Но с времето става по-приемливо, предполагам. Също така зависи от размера на мъжеството му.

7. Очаква ли се тази зона да бъде обезкосмена подобно на останалата част от интимната област?
X: Не мисля, че е задължително да си обезкосмена там. В началото на връзката ми редовно си правех бразилска маска /пълно обезкосмяване в интимната област/, но сега го правя рядко заради него. Така че не бях епилирана там. Някои момичета обаче може би ще се чувстват по-комфортно, ако са се обезкосмили там, така че да не мислят за това, когато дойде моментът.
Y: Не, не е необходимо… Според мен ако един мъж иска да прави анален секс, това дали входът му да е разчистен е последното, което ще го интересува.

8. Според вас, колко време след началото на една връзка, ако се спрем на този сценарий, идва моментът, в който това може да се случи?
X: Ние излизахме от седем месеца, преди да го направим за първи път. Познавам момичета, които го правят още при първия полов контакт с даден мъж. Те обаче са от онези, които го харесват /аналния секс/.
Y: Хмм… моите впечатления са, че ако него го влече, ще разбереш още в началото на връзката. Не е увлечение, което лесно може да се скрие, според мен.

9. Задължителна ли е употребата на лубрикант?
X: Да, много! Много, много, много лубрикант за него и за нея. Изобщо не мога да си представя да се получи без лубрикант.
Y: Да, в големи количества и всякакъв вид! Ако пък нямате, използвайте слюнка.

10. Случвало ли ви се е да прокървите?
X: На мен не /или поне не съм разбрала, ако се е случило/. Но по усещането си съдя, че е напълно възможно, особено ако мъжът насили нещата или не използвате лубрикант.
Y: Не мога да си спомня такъв случай.

11. Постилате ли на леглото хавлия или нещо друго?
X: Не съм сигурна, че виждам причина за това. Не го възприемам като по-малко хигиенично от нормалния секс.
Y: Рискът да оцапате чаршафите е реален и трябва да го вземете предвид.

12. Налага ли ви се да си правите клизма или анална промивка?
X: Това е нещо, за което съм мислила, но не съм правила. Нито ще направя в бъдеще. Смятам, че това е малко прекалено. Освен това никога не съм чувала някой да го е правил, така че не знам дали това е нещо нормално и аз просто не спазвам протокола.
Y: Абсурд. Ако той смята да ме посети отзад, би трябвало да е наясно с рисковете. Е, друг е въпросът, ако вечерята е включвала чили или табаско. Тогава бих избрала клизма, със сигурност. Според мен обаче това е нещо, което човек решава да направи в пиковия момент и някак не върви да кажеш: "Задръж, скъпи, нека преди това да си направя промивка на задника. Ще почакаш ли няколко минутки"?

13. Пада ли голямо чистене след това?
X: Не мисля, че има нещо, което да изисква кой знае какво чистене. Особено ако сте използвали кондом. Просто го сваляте и с това "почистването" приключва.
Y: Пак казвам: Сос с чили.

14. Има ли някакви по-специални трикове, които трябва да знаем? Коя поза е най-подходяща, например?
X: Първия път го направихме кучешката, а след това аз отгоре му – той седнал на дивана, аз върху него с гръб към гърдите му. Втората категорично е по-добрата. Имам гей приятели, според които правилният начин е момичето да е отгоре поне в началото, тъй като може лесно да контролира самото проникване, след което можете да се извъртите така, че той да е отгоре. Най-важното е момичето да държи нещата под контрол и да налага темпото.
Y: Аз намирам кучешката поза за най-благоприятна.

15. Презервативът е задължителен, така ли да ви разбираме?
X: С две ръце за!
Y: Дори в по-голяма степен от обикновено!

16. А стигали ли сте до оргазъм от самия анален секс?
X: Не, аз не съм, но знам, че е възможно.
Y: Не, но аз не съм изпитвала оргазъм и от вагинален секс.
21.01.2020, 11:00 часа
2217 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha