Драма! Радинела от село Нивянин изчезна безследно без да се сбогува с децата си

Драма! Радинела от село Нивянин изчезна безследно без да се сбогува с децата си 14 дни няма следа от 26-годишната Радинела, която е майка на две деца. Във врачанското село Нивянин я търсят навсякъде.
В деня на изчезването си Радинела е била на работа в детската градина в селото.
„Тръгна си на обяд, понеже е в почивка. След това дойде и седна на една пейка. Говори по телефона, взе един плик и си тръгна”, споделя Борислава Дуцовска, колежка на Радинела.
Тръгнала без дори да види децата си, които били в същото учебно заведение. Съпругът й Николай Златков дошъл да я търси в края на работния й ден, но разбрал, че е изчезнала. Той разказва, че я е търсил навсякъде около селото, но следа от нея нямало.
Според майката на Радинела Анжела Иларионова, тя е била подложена на насилие от съпруга си, твърдят го и местните жители, но мъжът отрича.
Анжела се прибрала от чужбина, за да търси дъщеря си.
„Ходих в детската градина, ходих и при кмета. Всеки ден съм в полицията – и в Борован, и в Бяла Слатина и във Враца. Пред хора от селото е споделяла, че съпругът й я биел и малтретирал”, разказва тя.
Притеснената жена споделя, че се страхува от вероятността дъщеря й да е сложила край на живота си. Съпругът й признава, че между тях е имало скандали, но не вярва изчезването й да е свързано с това.
В селото има няколко версии за изчезването й – да е сложила край на живота си, да е отвлечена и убита, или просто да е избягала от мъжа си.
Тя е обявена и за международно издирване.
21.01.2020, 09:23 часа
3723 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha