Кой е по-по-най?! Шофьори на „БМВ“ и „Мерцедес“ оглавиха класацията за най-нелепо паркиране във Видин

Кой е по-по-най?! Шофьори на „БМВ“ и „Мерцедес“ оглавиха класацията за най-нелепо паркиране във Видин Видински тарикати с „БМВ“ и „Мерцедес“ се надпреварваха кой ще спре по-нагло. За да им даде урок по паркиране, техен съгражданин е заснел нелепото нарушение и го е публикувал в социалните мрежи.
На кадъра се вижда как единият наглец безцеремонно  е паркирал колата си върху пешеходна пътека на улица в крайдунавския град. Освен, че пешеходците трябва да го заобикалят, спреният автомобил пречи и на движението на останалите шофьори. Явно шофьорът на „БМВ“-то се е вдъхновил и е решил да се включи в надпреварата.
Състезанието между двамата предизвика вълна от недоволни видинчани, които заляха социалните мрежи с негативни коментари.
„Това си е изкуство, а не наглост“, „Сигурно за малко“, „Престарали са се“, са само част от коментарите на възмутените видинчани в социалните мрежи.
Жителите на града призовават органите на реда да вземат необходимите мерки и да накажат нарушителя с цялата тежест на закона.
 
22.01.2020, 08:50 часа
1896 1
Коментари

Петър

22.01.2020, 08:52 часа
Видински ли стана сайта?
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha