Само за жени: 5 неща, които той цени във вас и връзката ви

Само за жени: 5 неща, които той цени във вас и връзката ви В една връзка всеки изразява по различен начин своята любов. Привързаността е много важна, защото тя не присъства във всяка връзка. Проявявайки привързаност, ние показваме какво ценим в тези взаимоотношения, в половинката си. Какво разкрива за неговата привързаност?

Той ви изслушва
Ако вашият партньор е готов да ви изслуша, да ви окаже своята подкрепа в трудни моменти и моментите на радост, това е показател, че той е не само добър слушател, но показва, че цени доверието във вашата връзка. Също така, отдава значение и на комуникацията, което пък задълбочава взаимоотношенията ви.

Обича гушкането и целувките колкото вас
В първите месеци на връзката, влюбените обикновено се гушкат повече. Ако след първоначалната еуфория този вид близост, както и целувките все още се случват между вас, това е показател, че той цени времето прекарано с вас. С тези жестове на интимност той се опитва да ви предаде своите емоции, без да използва думи.

Подкрепя идеите ви
В една връзка двама души имат общи и индивидуални цели. Вторите, обикновено се отнасят до нашите желания да се развиваме професионално. Ако той подкрепя вашите идеи, не се притеснява от успехите ви, а се гордее с вас, означава, че цени личното ви пространство, че ви цени като личност.

Помага ви в домакинството
Трудно може да убедиш един мъж, че няма нищо срамно или нередно в това да помага на половинката си в домакинската работа. Ако вашият партньор е от тези, които не отказват да ви помогнат, то не само е силно привързан към вас, но и цени равенството в една връзка.

Прегръща ви, когато сте с близки
Някои мъже изпитват притеснение да покажат своите положителни емоции към половинките си в присъствието на приятели, роднини. Има такива, които дори се държат по-грубо. Но ако вашият партньор показва внимание, нежност, когато не сте сами, това означава, че ви цени като партньорка, иска всички да разберат за любовта към вас.
 
23.01.2020, 10:00 часа
919 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha