С какво ще ни изненада времето във вторник?

С какво ще ни изненада времето във вторник? Сутринта на места в Източна България все още ще превалява дъжд. Ще духа слаб до умерен вятър от запад-северозапад. Минималните температури ще бъдат предимно между минус 1 и 4 градуса.
От запад облачността временно ще се разкъса и намалее. След пладне над страната ще е предимно слънчево. Ще продължи да духа слаб, в Дунавската равнина и Източна България - умерен, вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще бъдат 7-12 градуса. Привечер и през нощта срещу сряда облачността отново ще се увеличи, без валежи.
Преди обяд над Черноморието ще бъде предимно облачно, а в сутрешните часове по южното крайбрежие все още ще превалява дъжд. След пладне облачността ще се разкъса и намалее до предимно слънчево. Ще духа до умерен вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще бъдат между 9 и 12 градуса. Температурата на морската вода ще бъде 7-8 градуса; вълнението на морето - 1-2 бала.
Над планините ще бъде предимно слънчево. Привечер над масивите от Западна България, а през нощта срещу сряда - и в останалата част от страната, ще се заоблачи. Ще бъде ветровито, с умерен и силен вятър от запад-северозапад. Максималната температура на височина 1200 м ще бъде около 4 градуса, на 2000 м - около минус 2 градуса.
28.01.2020, 07:57 часа
818 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha