25 години затвор за брата на Ники Минаж заради изнасилване на дете

25 години затвор за брата на Ники Минаж заради изнасилване на дете Братът на певицата Ники Минаж беше осъден на 25 години затвор за изнасилване на 11-годишно момиче, съобщи Асошиейтед прес.
Джелани Марадж беше признат за виновен в хищническо сексуално нападение и поставяне на дете в опасност през ноември 2017 г. Жертвата свидетелства по време на процеса, че Марадж я е изнасилил няколкократно през 2015 г. в дома си, докато майка й е била на работа.
По долнището на пижамата й са намерени ДНК доказателства, свързани с Марадж. По-малкият брат на момичето също каза, че е бил свидетел на едно от нападенията.
Адвокатът на Марадж обжалва присъдата през 2018 г. с възражения срещу съдебните заседатели. Миналия октомври съдията определи, че не са предоставени необходимите доказателства.
Марадж обясни в съда вчера, че е имал проблеми с алкохола и поиска "втори шанс". Един от адвокатите му напомни за здравословните му проблеми - високо кръвно, подагра, анемия, и поиска присъдата да е 10 години до живот.
Съдията обаче е решил присъдата му да е 25 години затвор до живот.
Адвокатът на Марадж отново ще обжалва присъдата.
 
28.01.2020, 10:48 часа
1428 1
Коментари

Цено с мръсния прекор

28.01.2020, 22:17 часа
Кат я глеам таа разпоретина мисла, че требва да я накажа и нея заради брат й барем 3-4 пъти, ама отсекъде наказание.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha