Чудо! Жена падна от 9-ия етаж, изтупа се и си тръгна

Чудо! Жена падна от 9-ия етаж, изтупа се и си тръгна 27-годишна жена е оцеляла по чудо след падане от деветия етаж на жилищен блок в руския град Излучинск.
Охранителна камера от отсрещната сграда е записала моментът, в който жената пада в снежна преспа, след което остава известно време да лежи неподвижно на земята. По-късно тя се изправя на краката си и започва да търси помощ от съгражданите си.
След инцидента жената, чиято самоличност не е оповестена, е откарана за преглед и изследвания в близката болница. От медицинското заведения са заявили, че пострадалата е с вътрешни наранявания, но няма счупени кости и няма никаква опасност за живота ѝ след ужасното падане.
Според лекарите жената е била истинска късметлийка, защото въпреки че е паднала върху снежна преспа, която омекотила удара, наистина са малко хората, които се разминават със сериозни травми след падане от такава височина.
Полицията е започнала разследване по случая, като засега е изключила криминален мотив да стои зад инцидента, случил се на 22 януари. 
28.01.2020, 16:20 часа
1745 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha