Зрелищна каскада! Врачански джип скочи в река Лева, шофьорът избяга /снимки/

Зрелищна каскада! Врачански джип скочи в река Лева, шофьорът избяга /снимки/ Тежък пътен инцидент е станал преди минути край Враца, видя първо репортер на агенция BulNews.
Джип „Дискавъри“ е пътувал от село Згориград към областния център, когато шофьорът изпуснал един от завоите и скочил в коритото на река „Лева“.
Свидетели на зрелищната каскада веднага подали сигнал на тел.112 за катастрофа с пострадали. На мястото на инцидента пристигнаха 2 пожарни, линейка и патрул на полицията. Огнеборците незабавно стигнаха до смачкания джип, но не откриха вътре нито един човек. Очевидно шофьорът на врачанското возило е избягал от местопроизшествието и полицията вече го издирва по регистрационния номер.
Пътуващите в посока ресторант „Чайка“ да бъдат внимателни при първия завой на излизане от Враца, тъй като има струпване на много специализирана техника.
28.01.2020, 18:58 часа
11239 2
Коментари

hodjata

28.01.2020, 23:35 часа
za toq nema da ima devici

Нема Европа, немааааа

28.01.2020, 22:11 часа
Некой почерпен високопланински джентълмен се е правил на Фитипалди, но когато учителката по физика е преподавала урока за гравитация и инерция, тоя е гонил овцете на деда си по поляните на Леденика. Добре, че не е утрепал некой.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha