Жена отмъкна 40 вибратора, за да ги раздаде благотворително

Жена отмъкна 40 вибратора, за да ги раздаде благотворително Властите в испанския град Аликанте са задържали 40-годишна жена, заподозряна в кражбата на 40 вибратора от местен еротиен магазин.
Заподозряната, която е била задържана през вчерашния ден, е освободена днес от ареста, като предстои срещу нея да бъдат повдигнати обвинения. Самата извършителка е направила пълни самопризнания пред разследващите, обяснявайки, че едната част от откраднатата стока е дарила в един от масажните салони в града, а другата половина е раздала като благотворителен акт на свои съграждани.
От управата на магазина съобщиха, че въпросната кражба е била извършена на 23 януари - точно в деня, когато са получавали нова стока. Тогава на охранителните камери било забелязано как заподозряната влиза в обекта и отмъква един от опакованите кашони и веднага след това побягва. Твърдят, че никой от служителите на магазина не е видял какво се е случило, тъй като престъплението било извършено в рамките на секунди.
Стойността на откраднатото възлизала на около 2000 евро, като за момента полицаите са успели да открият и да върнат едва половината вибратори. Търсенето на другата половина продължава сред гражданите на Аликанте.
31.01.2020, 13:00 часа
818 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha