Извънредно! Удариха магазина на Ники Зеленчука във Враца, липсват много пари

Извънредно! Удариха магазина на Ники Зеленчука във Враца, липсват много пари Днес преди обед е бил обран магазинът за плодове и зеленчуци във Враца на общинския съветник от БАСТА Николай Николов, научи ексклузивно агенция BulNews.
Около 19-годишен младеж успял да бръкне в чантата на майката на Ники Зеленчука и откраднал около 3 500 лева. Парите били предвидени за разплащане с доставчици. В момента на кражбата жената договаряла доставка на допълнителни продукти. Магазинът е един от най-добре заредените в града и по тази причина всекидневно се разплащат големи суми.
Веднага щом било установено, че парите липсват, били прегледани камерите от изграденото в магазина видеонаблюдение. Така бързо станал ясен механизмът на кражбата и кой я е извършил.
Николай Николов незабавно уведомил полицията и само за броени минути извършителят бил открит и арестуван. Върнати са и откраднатите пари. 
Местният политик от БАСТА благодари на служителите на МВР, които са демонстрирали висок професионализъм при разкриването на престъплението.
04.02.2020, 14:28 часа
11681 3
Коментари

немити

05.02.2020, 05:28 часа
И резани краставици колко е дал на милицията

ицо тончев

04.02.2020, 15:33 часа
ама ядат ли ги тия полицаи или кво ?

Qnko the dwarf

04.02.2020, 15:13 часа
зеленчука винаги е осигурявал тиквички за МВР, затова бяхме длъжни да помогнем!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha