Лошото време парализира и Румъния

Лошото време парализира и Румъния Лошото време предизвика хаос в Румъния: десетки пътища са затворени заради ураганния вятър и обилния снеговалеж, множество влакове са анулирани, затворени са училища, а хиляди хора са останали без ток.
Движението по магистрала А2 Букурещ-Констанца е спряно, затворени са 28 национални пътища, а на пет други са наложени ограничения за тонажа на превозните средства. Три влака с десетки пътници са блокирани в снега в източния окръг Браила, а хиляди хора от различни населени места останаха без електричество.
В Букурещ скоростта на вятъра достигна 80 километра в час, съборени са множество дървета, части от покриви и парчета от мазилка, пострадали са голям брой автомобили. Пожарникарите са се намесили в над 100 ситуации в столицата и околния окръг Илфов.
Общо 131 населени места в цялата страна са с прекъснато електричество. В източните окръзи Браила и Тулча са отменени учебните часове.
Червен код за силен вятър и интензивен снеговалеж е обявен в редица окръзи в южната и югоизточната част на страната.
06.02.2020, 10:40 часа
1358 2
Коментари

Жалка работа - 2

06.02.2020, 20:22 часа
Че Ботев и Левски и другите момчета не ходеха ли из преспите с кожени навуща , бре ? Че с менците в бурята за водица от кладенчето - кво ? с трамвай ли се е ходело ? Жалка работа ! Жълт, оранжев , червен код - ми това си е планетата , а не Фейсбук !

Жалка работа

06.02.2020, 19:07 часа
И при власите и при нас малко студ и сняг и сме в парализа, ама ако Русия посмее да ни нападне къв бой шъ я биеме, па ако ния я нападнем и Сибир нема им помогне на руснаците, ама ако може да не вали снег.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha