Помагало за начинаещи: Законите на аналния секс

Помагало за начинаещи: Законите на аналния секс Аналният секс все още може в ушите на някого да звучи като табу, но залостени на сигурно зад входната врата, доста двойки го правят. Сексолозите твърдят, че 36% от жените и 42% от мъжете са пробвали поне веднъж. Ако тепърва ви предстои да задоволите „назадничавото“ си любопитство, ето какво съветват секс експертите.

Не трябва да боли
Ако имате хемороиди или проблеми с храносмилането, по-добре размислете за аналния секс. Но ако сте твърдо убедени, че искате да пробвате, тогава използвайте много лубрикант. За разлика от вагината анусът няма способността да се смаже сам, когато е възбуден. Най-добре е да използвате лубриканти на основата на силикон. Гъст е и не изсъхва като тези на водна основа.

Анусът не се разтяга
Няма нищо вярно в мита, че от много пенетрация анусът се уголемява. След секса той ще се върне в нормалните си размери.

Подарява още един оргазъм
На някои жени този вид секс носи завидно удоволствие. Анусът е богат на нервни окончания, които причиняват доста наситени и приятни усещания.

Не бързайте
Няма нужда да препускате с партньора си. Бъдете убедени, че сте достатъчно готови за този сексуален пилотаж. Някои препоръчват по време на душа преди секс партньорът или вие да подготвите ануса с помощта на сапунисан пръст. Така хем ще увеличите неговата сензитивност, хем няма да се притеснявате, че зоната не е достатъчно почистена.

Използвайте презервативи
Дори и да сте в моногамна връзка, презервативите винаги са задължително добра идея стане ли дума за анален секс. Предлагат по-гладко проникване, намалявайки триенето, и предпазват от проникването на аналните бактерии в кръвообращението. Тъканта на ануса е нежна и е доста податлива на микроскопични разкъсвания. Но ако сте решили да продължите с вагинален секс, сменете презерватива.

Опитайте с вибратор
Има специални вибратори за анален секс, съобразени с анатомичните особености на тази област. Внимавайте обаче, защото не е изключено някои от сексуалните играчки да се заклещят на изхода. Преди да хукнете към тежката артилерия, опитайте със съвсем миниатюрни анални играчки.
12.02.2020, 11:00 часа
1566 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha