Нови треньори поеха "Ком"/Берковица/

Нови треньори поеха "Ком"/Берковица/ Антон Димитров – Пирожката и Христо Марашлиев са новите треньори на ФК „Ком“ /Берковица/, съобщи президентът на клуба Асен Стефанов.
Двамата бяха представени на футболистите на лагера в Петрич, който започна вчера. Антон Димитров и  Христо Марашлиев са бивши съотборници в юношеските формации и в представителния отбор на ЦСКА в периода 1990-1992 г., а в последствие треньори в ДЮШ. Христо е син на Димитър Марашлиев, който е един от големите футболисти в историята на клуба и дългогодишен шеф на школата.
20 момчета участват в подготвителния лагер. Те ще тренират двуразово.
За днес бе предвидена контрола с отбора на Кресна, която обаче не се състоя. Футболистите се готвят за втората проверка с „Миньор“ /Перник/ на стадион „Цар Самуил“ в Петрич. Тя ще бъде в сряда на 12 февруари, а на 16 февруари, неделя, е контролата в с. Доброславци, Софийско, които са в Югозападната  В група.
Преди старта на първенството, който е на 8 март с „Академик“ /Свищов/, „Ком“ ще изиграе още две контроли - на 22 февруари с "Бдин" /Видин/, а на 29 февруари - с „Вихрен“ /Николово/, шампион на четвърта Монтанска дивизия. Това ще е и представянето на отбора преди първия официален мач.
09.02.2020, 16:16 часа
1876 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha