"Кариана"/Ерден/ загуби с 0:3 контролата с "Локомотив" в София /снимки/

"Кариана"/Ерден/ загуби с 0:3 контролата с "Локомотив" в София /снимки/ „Локомотив“ (София) победи „Кариана“ (Ерден) с 3:0 в последната си контролна среща преди подновяването на първенството във Втора лига. Двубоят се игра на помощното игрище на стадион "Локомотив" в столицата и бе официално представяне за тима на домакините преди пролетния полусезон.
"Железничарите" доминираха и закономерно спечелиха. В 17-ата минута Илиян Стефанов пропусна дузпа за „Локомотив“, а пет минути по-късно Светослав Диков откри резултата с глава след центриране отдясно.
В 33-ата минута защитникът на гостите от Ерден - Стоян Предев, си вкара автогол след центриране на Александър Александров от левия фланг.
„Локомотив“ стигна до трети гол в средата на второто полувреме, когато Шоко проби в наказателното поле и подаде на връхлитащия Денислав Стоянов, който реализира в опразнената врата.
След мача треньорът на „Кариана“ Веселин Великов изрази задоволство от контролата въпреки загубата на неговия тим с 0:3.
"Получи се хубав мач, нямаше грубости. Победата на „Локомотив“ е заслужена, но не мога да не кажа, че и съдията допринесе за първите два гола. При първото попадение имаше чист фаул срещу наш защитник, при второто техен състезател вика "аз" - такова нещо няма във футбола, но реферът каза, че няма нищо нередно. Странна работа", обясни Великов.
Той изрази оптимизъм, че „Кариана“ ще изглежда доста по-добре след две седмици, когато е първият мач на отбора за пролетния полусезон. Тимът от Ерден почива следващия уикенд заради отказа на „Поморие“ от Втора лига
09.02.2020, 20:03 часа
1104 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha