Бивша футболна половинка замени мъжете със секс играчка /снимки/

Бивша футболна половинка замени мъжете със секс играчка /снимки/ Бившата половинка на аржентинския халф на "Нюкасъл" и Норич Йонас Гутиерес Алехандра Малиети говори съвсем откровено за сексуалния си живот след раздялата с футболиста през 2019 година.
34-годишната в момента сексбомба и Гутиерес бяха заедно в най-тежките години от живота му, когато беше диагностициран с рак на тестисите. Той се справи с болестта, а тя го подкрепяше, но пътищата им се разделиха. В момента госпожицата е сама и води телевизионно шоу в родината си. В едно от изданията му тя говори за сексуалния си живот без мъж до себе си, който се оказва не чак толкова мрачен.
"Обичам да правя нещата сама. Имам всякакви секс играчки и не се налага да ги крия, тъй като живея сама. Имам си и любима и пътувам навсякъде с нея. Наскоро ми се наложи да пътувам в чужбина при едно бивше гадже и пъхнах вибратора в куфара. На летището започнаха да се побутват като го видяха и коментираха, но аз се намесих с "Какво толкова?", споделя блондинката.
Тя говори и за връзките си с мъже и прави сравнителен анализ между футболистите и философите (б.р. един от бившите й приятели е завършил Философски факултет).
"Философът ще издържи по-малко в леглото, но пък ще го правим по-често. По средата на акта пък може да ми заговори и за Ницше например. Футболистът ще издържи по-дълго, но пък ще правим по-рядко секс", споделя Малиети в предаването "Corta por Lozano" на канала "Телефе".
14.02.2020, 09:00 часа
1338 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha