Хороскоп 14 февруари: Лоши новини за 3 зодии

Хороскоп 14 февруари: Лоши новини за 3 зодии

В петък ще се ограничите в един по-затворен начин на живот, вероятно поради ваши лични емоционални настроения или преживявания от последните дни. Днес трудно ще се ангажирате с някаква работа и ще предпочетете да мързелувате или да правите неща, които са ви приятни. В петък ще преживеете неочаквано разочарование или тъга свързана с човек роден под знака на Везни, Водолей или Близнаци.
Това ще бъде благоприятен ден за пътуване за жените над 35 годишна възраст, които полагат някакви грижи за свои родственици или имущество, което се намира на някакво разстояние от техния дом.
Едно такова пътуване през тази седмица ще ви донесе някаква полза, придобивка или удовлетворение.
Във финансов план петък ще е твърде сложен и от вас ще се изисква да се пазите от собствените си хитрости или от хитростите на други хора. Ако някой от вас преживеят парична загуба днес, това ще се дължи именно на някакви нечестни действия или опити за измама.
Днес може да направите много за дома си, но може и нищо да не направите -  всичко ще зависи изцяло от вас. 

Овен
Днес имате пълното право да мечтаете за любовта, която искате. Тя, обаче, няма да дойде даром. Ще трябва да положите сериозни усилия. 

Телец
Днес ще се почувствате обичани и ценени. Ако това бъде съпроводено и с подарък - няма да има по-щастливи от вас. Постарайте се да отвърнете със същото.

Близнаци
Този петък посветете деня на любовта, не само заради празника. През последните дни сте събрали толкова много чувства, че имате спешна нужда да ги споделите.

Рак
Днес ще получите това, което сте дали. Не се учудвайте, ако се почувствате малко недооценени. Затова пък денят е добър повод да опитате да се реванширате.

Лъв
Този петък не бъдете банални. Един ваш по-благ и мил образ може да направи чудеса с връзката и взаимоотношенията ви с любимия човек.

Дева
Този петък помислете добре дали не искате да предадете лидерството поне веднъж. Сега е много важно да сте по-откровени. Така дори ще спечелите повече симпатии.

Везни
Този петък е добре да се опитате да оцените всеки малък жест, който половинката ви се опита да отправи към вас. Ако имате претенции за повече отложете разговора за друг ден.

Скорпион
Този петък не робувайте на сценарии. Каквото и да си представяте нещата може да се случат по съвсем различен начин. Гответе се за изненади.

Стрелец
Този петък не се дърпайте чак толкова от любовния оттенък на деня. Ако сте честни ще видите, че не е так толкова страшно и ужасно да има малко повече романтика.

Козирог
Ако искате да получите мечтаното ще трябва да се постараете. Да, Св. Валентин е празник на влюбените, включително и на вас!

Водолей
Този петък не си мислите, че ще може да изпъкнете с подарък. Това, което ще може да направите е да бъдете себе си - така със сигурност ще сте неповторими!

Риби
Този петък не бързайте със заключенията и реакциите. Изслушайте първо отсрещната страна и тогава решете как да действате. Импровизирайте смело! 

14.02.2020, 08:12 часа
2470 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha