2 години FoodboX! Днес всички доставки във Враца и Мездра са безплатни, а довечера ще има и подарък заря

2 години FoodboX! Днес всички доставки във Враца и Мездра са безплатни, а довечера ще има и подарък заря Единствената фирма за доставка на храна във Враца FoodboХ.bg навършва 2 години. Компанията въведе в града услуга, която работи от години в цял свят. Усмихнатите, винаги любезни и възпитани куриери всеки ден доставят вкусни кулинарни изкушения от най-добрите ресторанти до вашия дом и офис.
Сайтът стартира на 17 февруари 2018 година. Младият и амбициозен колектив започна работа с едва 5 заведения, но бързо спечели доверието на клиентите и непрекъснато увеличава партньорите си. Днес на FoodboX.bg имате избор от над 30 ресторанта, a регистрираните потребители са повече от 5000. 
Доказателство за успеха на платформата е, че още преди да навърши 2 години, FoodboX увеличи градовете, в които работи. Фирмата доставя храна и в Мездра, където все повече хора се възползват от уникалната за града им услуга. 
По случай рождения си ден, екипът на FoodboX прави подарък за многобройните си клиенти. Днес доставката във Враца и в Мездра ще бъде безплатна за всички.
Специално за врачани собственикът на сайта е подготвил и още една изненада. Точно в 18.30 часа небето над площад "Христо Ботев" ще се озари от невероятна празнична заря. От FoodboX канят всички да се насладят на гледката, като обещават, че фойерверките ще засенчат дори тези на 1 юни! 
"Ние, от FoodboX, благодарим на всички свои клиенти и партньори. Започнахме малко, сега сме много“.

Поръчайте любимата си храна онлайн на www.FoodboX.bg!
17.02.2020, 08:40 часа
4012 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha