Полиция и жандармерия блокираха Брусарци, има задържани

Полиция и жандармерия блокираха Брусарци, има задържани Служители на реда са блокирали Брусарци по време на специализирана полицейска операция, съобщиха от пресцентъра на МВР в областния град.
Вчера са извършени масовите проверки, които са били за противодействие на конвенционалната престъпност, незаконната миграция и контрол. В тях са участвали служители районното управление в Лом и жандармерията в Монтана.
Проверени са 30 обекта, 159 МПС и 183 лица. Съставени са 10 акта и са наложени 7 глоби с фиш. Разкрити са 6 престъпления и са образувани 4 заявителски материала.
В хода на акцията са установени двама криминално проявени извършители на домови кражби от необитаемите къщи в село Крива бара, собственост на софийски жители. Досъдебни производства са образувани срещу местни жители на 39 г. и 30 г., отнели вещи от домовете - електрожен, въдици и други. По случаите са разпитани свидетели, част от откраднатите вещи са върнати на собствениците. Предстои материалите да бъдат докладвани на Районна прокуратура Лом.
При полицейската акция са извършени проверки в 4 частни домове в село Крива бара. При полицейските действия от домовете са иззети 0.2 кг. насипен безакцизен тютюн и 1.1 куб. метра дъбови и церови дърва за огрев, без КГМ и превозни билети. На нарушителите са съставени актове.
По случаите са образувани преписки.

*Снимката е илюстративна
18.02.2020, 11:35 часа
18843 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha