Цвета Караянчева посети новостроящите се заводи във Враца /снимки/

Цвета Караянчева посети новостроящите се заводи във Враца /снимки/ Преди броени минути председателят на Народното събрание Цвета Караянчева направи проверка докъде е стигнало изграждането на двата нови завода във Враца, научи агенция BulNews.
Тя посети терените за производствените мощности, намиращи се между ж.к „Сениче“ и квартал „Кулата“.
„Много се радвам, че съм тук, на гости на кмета Калин Каменов, за да видим как върви работата по строенето на двата завода. Разбирам, че ще работят над 2000 работници, което е чудесно, защото само добре развита икономика може да дава достойно заплащане на съгражданите“, каза Караянчева.
„Изграждането на двата нови завода е нещо хубаво за Враца. Това е поредното доказателство, че правителството работи добре и провеждащите се политики за привличане на чужди инвестиции са насочени изцяло към България. Не бива да пренебрегваме работата и на врачанския кмет Калин Каменов. Благодарение на неговите усилия се случва всичко. Това, което става във Враца е доказателство за добър синхрон между местната и изпълнителската власт“, заяви още председателят на Народното събрание.
18.02.2020, 15:50 часа
4516 4
Коментари

До хахаа

20.02.2020, 10:09 часа
Аборигените не работят, те са на соц. помощи.

хахаа

19.02.2020, 21:30 часа
Тя и да иде в Китай, тая свиня вирус нема да я хване. Заводите за каучукуви турски боклуци и кабеляци ще се напълнят с абсолютни аборигени

съветник

19.02.2020, 10:04 часа
Едни боклуци пристигат на гарата в Мездра,други боклуци проверяват докъде е стигнала аферата с поредният боклучарник,честито врачани прости,халал да са ви боклуците!

Муха без глава - Патица без глава

18.02.2020, 18:07 часа
Айде, па като свърши сагата с Корона вируса ще иде и до Виетнам и специално до столицата Пекин, щото там готвят "Патица по Пекински" един път и на нашта много й харесва.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha