Зло куче отхапа палеца на инкасатор

Зло куче отхапа палеца на инкасатор

Домашно куче е отхапало част от палеца на лявата ръка, на инкасатор в пазарджишкото село Бошуля, съобщиха от областната болница в Пазарджик.
64-годишният Йордан Йорданов е бил приет в Спешното отделение на болницата в събота с травматична ампутация на предната част на палеца и веднага е бил настанен в Ортопедичното отделение. Служителят на електроразпределителното дружество е бил опериран по спешност, с което е спасена по-голямата част от палеца му.
В събота Йордан Йорданов и негов колега тръгнали по график да отчитат показанията на електромерите в Бошуля. Инкасаторът влязъл в поредния имот, чиято врата била отворена, когато бил нападнат от голямо куче. Песът го захапал за лявата ръка и откъснал част от палеца. С окървавена ръка мъжът успял да излезе от имота и да повика колегата си, който бил в съседната къща. Той качил пострадалия в колата си и го откарал в болницата. От имота, в който станал инцидента, така и никой не се показал да окаже помощ на инкасатора.
Във вторник Йордан Йорданов е претърпял втора операция на палеца. Мъжът е в добро състояние, но палеца на лявата му ръка ще остане по-къс, допълниха от МБАЛ-Пазарджик.

19.02.2020, 10:35 часа
1402 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha