Регионалната дирекция „Социално подпомагане“ в Монтана обяви конкурс за апетитна позиция

Регионалната дирекция „Социално подпомагане“ в Монтана обяви конкурс за апетитна позиция Регионалната дирекция „Социално подпомагане“ в Монтана е обявила конкурс за свободна работна позиция, научи агенция BulNews.
Свободното работно място е за „Главен социален работник“. 
От назначеният на позицията се очаква да извършва социална работа, изразена в изготвяне на индивидуални оценки на потребностите на хора с увреждания. Да осигурява правата на хората с увреждания на финансова подкрепа и ползване на социални услуги, лична помощ или друг вид подкрепа съгласно потребностите. Както и да определя потребностите на гражданите и насочването им за ползване на социални услуги в общността или в специализирани институции, съобразно действащото законодателство.
Кандидатите за примамливата позиция трябва да са пълнолетни и неосъждани граждани с минимална степен на образование Бакалавър. Необходим е професионален опит от поне две години.
С допълнително предимство ще се ползват желаещите с аналитична, дигитална и комуникативна компетентност, ориентация към постигане на резултати и умение за работа в екип.
Конкурсът ще се проведе в два етапа – решаване на тест и интервю с претендентите.
Срокът за кандидатстване е до 26 февруари. Мераклиите за позицията могат да подадат своите документи в отдел "Управление на човешките ресурси" на адрес: София улица „Триадица“ 2 или по електронен път на e-mail: [email protected].
20.02.2020, 08:40 часа
5592 1
Коментари

Иван

20.02.2020, 08:55 часа
Много апетитна! За 700 лева на месец! Супер е!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha