Мързелът не мори, но мъчи околните! Ето как се паркира на тротоара пред СУ "Христо Ботев" във Враца /снимки/

Мързелът не мори, но мъчи околните! Ето как се паркира на тротоара пред СУ "Христо Ботев" във Враца /снимки/ "Мързелът не мори, а мъчи", са казали хората. В случая обаче, той определено измъчва околните, които са длъжни да се съобразяват с мързеливите водачи във Враца. 
Възмутен жител на града ни изпрати кадри в рубриката ни "Ти, репортерът", на които ясно се вижда как двама шофьори са спрели "БМВ"-то и "Шкода"-та си на тротоара до главния вход на СУ "Христо Ботев". С безумната си постъпка те причинават неудобство на децата и родителите, на които се налага да се движат в колонка по един, за да преминат по обозначеното за тях място. 
"Това са двама наглеци, които постоянно спират на тротоара на главния вход на училището. Дечицата не могат да преминават от баровците с тези коли!", споделя потресеният мъж, който е заснел кадрите, като допълва, че колите паркират там всяка вечер. 
Най-вероятно собствениците на двете возила са родители, които вземат децата си от учебното заведение, което прави постъпката им още по-фрапираща, тъй като видимо не се поставят в ситуацията на останалите. 
Неправилното паркиране в града е често срещано явление, но когато колите са оставени пред входа на училище и засягат безопасността на децата, става дума за безгранична наглост. 
 
21.02.2020, 08:50 часа
5424 5
Коментари

Вожда е лакомник

21.02.2020, 17:31 часа
И още една къщичка в Барцелона :-)

До !

21.02.2020, 11:42 часа
Там сутрин паркират на завоя, на пешеходната пътека да си вземат банички. Остави паяка, КАТ не работи перманентно. Те изживяват като фотографи и събират пари за нов фалкон на вожда

!

21.02.2020, 11:21 часа
СЛЕД 17 ЧАСА ПАЯКА НЕ РАБОТИ ! ВИКАЙТЕ КАТ !

Qnko the dwarf

21.02.2020, 10:42 часа
нали има паяк, що не се ползва?

Гошо

21.02.2020, 09:14 часа
Е поредния тъп селянин с бмв. Лошото е, че неговото дете ще стане същото тъпо същество.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha