Прокуратурата разкри самоличността на отровителите на Гебрев /снимки/

Прокуратурата разкри самоличността на отровителите на Гебрев /снимки/ Софийската градска прокуратура повдигна задочни обвинения на трима руски граждани за опита за убийство на Емилиян Гебрев, сина му Христо, съобщиха от прокуратурата.
Тримата руснаци с обвинения са: Сергей Викторович Павлов, Сергей Вячеславович Федотов и Георги Горшков.
В хода на разследването е установено, че посочените лица никога не са предприемали пътувания извън страната си под действителната им самоличност. През годините същите са ползвали различни международни паспорти с фалшива самоличност.
За обвиняемия Сергей Викторович Павлов е установено, че същият е ползвал самоличността на лице с инициали С.В.Л. За Сергей Вячеславович Федотов е установено, че същият е ползвал и самоличността на лице с инициали Д.В.С., а за Георги Горшков е ясно, че същият е ползвал самоличността на лице с инициали Е.А.Г.
От прокуратурата уточняват, че понастоящем и тримата, привлечени като обвиняеми, живеят в Москва.
Разследващите са събрали данни и относно наличието на още четири други опита за покушение по отношение на Емилиян Гебрев - всичките предхождащи разследвания от СГП. Установено е, че два от тези опити са станали извън пределите на България, без Емилиян Гебрев да е заявявал за тяхното извършване. 
21.02.2020, 16:10 часа
826 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha