Кобилкина: Българката държи на своите оргазми

Кобилкина: Българката държи на своите оргазми Наталия, каква жена е българката според теб?
Българките са микс между Изтока и Запада от гледна точка на тяхната култура и възприемане на живота. Тук Европа още не е дошла напълно, но и Изтока не си е тръгнал съвсем. В Източния свят жените са много смирени. Те се поддават и отдават на мъжа и неговите желания. Западните жени са феминистки. Тук жените умеят да бъдат успешни, да работят, да се реализират, да са добри професионалисти и много точни в отношенията, затова страшно обичам да работя с жени в България. От друга страна, те запазват в себе си това умение да служат на мъжете, да бъдат мили с тях, да са женствени, да носят рокли. Българките са уникално поддържани жени. Германките често не можеш да различиш от германците, защото не се поддържат толкова, не се гримират, рядко слагат рокли. Повечето жени в България се грижат за своята визия. Ако погледнем само колко фризьорски салона има тук и разбираме, че е така. Българките обръщат голямо внимание на визията си, което не се прави в Европа. Но тук няма супер култ към външния вид, както е в Русия. Там жените са луди на тема визия и дават всичките си пари за маникюр, педикюр, фризьор. Там трябва да си перфектна винаги. Няма да срещнеш рускиня дори в стар влак или на пазара, която да не изглежда идеално. Но да излезеш за хляб в този вид е малко в повече.

Обича ли българската жена секса?
За българките сексът е важен, но точно заради това, че са освободени. В Източния свят въпросът дали жената е секси или не, не стои на дневен ред. Тя не бива да иска секс, ако мъжът й не иска. Жените живеят без това удоволствие с години. След като тя роди, той може повече да не я пожелае, и няма какво да се направи по въпроса. Докато българката иска секс, иска да получава оргазми. Тя е отвоювала това свое право. И винаги ме е изненадвала колко открито говори за секс. Тя иска да знае, да проучва, обича да експериментира. Често обяснявам различни практики, например за женската еякулация, и още на втората вечер всички изпробват новата техника. А на следващия ден споделят всички интимни подробности. Те разказват щедро, за да помогнат другите да изпитат това усещане, което е красиво.

Какво споделят чужденците за българката?
Докато за рускинята, мъжът е Бог, и изцяло му се отдава в секса, то българката не го прави. Тя гледа и своя интерес, своето удоволствие. Може спокойно да каже: „Беше ми малко, искам още”. Тя не спестява нищо на мъжа, което е добре. Важно е да отстояваш себе си. Ако нещо не й хареса, го казва, дори да е малко груба, с което може да нарани мъжа. Като бяхме в Тайланд на тренинг, видяхме много европейци с азиатки и ги попитахме защо ги предпочитат. Оказа се, че избират тях, защото са смирени, не задават въпроси и правят това, което мъжете искат. Докато българката не може да стои тихичко до своя мъж. Дори някои доминират и поставят съпруга си под чехъл, което обаче се отразява негативно на връзката.

Какво е добре да променим в отношението си към мъжете?
Важно е да помним, че мъжете искат да са мъже, а ние да бъдем жени – да се отдаваме на мъжа като му се възхищаваме, радваме, даваме му смело своята любов. В израелската култура ако жената не казва поне веднъж на ден на мъжа си, че го обича, денят й е минал напразно. Тук жените нямат навик да споделят чувствата и емоциите си, а е добре да казваме на любимия мъж: „Обичам те”, „Ти си най-прекрасният партньор за мен”, „Хубаво ми е с теб”. Бъдете щедри в любовните думи.
26.02.2020, 11:00 часа
760 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha