Посред бял ден! Хванаха в крачка младежи с дебели досиета, потрошили и тарашили сграда на софийска фирма в Лом

Посред бял ден! Хванаха в крачка младежи с дебели досиета, потрошили и тарашили сграда на софийска фирма в Лом Полицаи са задържали двама криминално проявени младежи, потрошили и тарашили административна сграда на софийска фирма в Лом, съобщиха от областната дирекция на МВР в Монтана. 
Вчера, в 10.30 часа, в районното управление в града е постъпил сигнал от управителя на сградата. Той заявил пред униформените, че при посещение е установил счупено стъкло на прозорец и е чул шум. 
На мястото веднага пристигнал автопатрул на група за охрана на обществения ред. При последващите заградителни мероприятия, на втория етаж на сградата са установени и задържани двама местни. Оказало се, че те са криминално проявени младежи на 25 и 22 години. Когато влезли в помещението, служителите на реда ги хванали да крадат кабели от електрическата инсталация.
Местопроизшествието е посетено от оперативно-следствена група на районното управление в Лом, извършен е оглед и е образувано бързо полицейско производство, а двамата извършители са задържани. 
Нанесените щети са в процес на изясняване. 
Работа по случая продължава в ломското районно управление. 

Снимката е илюстративна. 
24.02.2020, 10:45 часа
1822 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha