Гавра! Направиха фалшив профил във фейсбук със снимки на зверски закланата в Галиче Андрея /снимка/

Гавра! Направиха фалшив профил във фейсбук със снимки на зверски закланата в Галиче Андрея /снимка/ Жестока гавра със зверски закланата Андрея в Галиче предизвика вълна от негативни реакции във фейсбук, научи агенция BulNews.
Потребители, използващи социалната мрежа, са забелязали фалшив профил, в който са били публикувани снимки на жестоко убитото младо момиче. Създавайки профила, регистраторът е използвал името “Iva Nikolova” с кадри на 18-годишната Андрея. 
Натъквайки се на него, потресен мъж е разпространил профила в редица групи във фейсбук. Под публикациите стотици души изказват възмущението си от подигравката с убитата.
„Може ли човешката завист и злоба да стигне до такава степен, че на мъртъв човек да прави фалшив профил?“, пита един от потребителите, натъкнал се на жестоката подигравка. 
„Безсрамници“, „Вие съвест нямате ли?“, „Как не ви е срам?“, са само част от коментарите на потресените потребители. 
Голяма част от хората във фейсбук започнаха да се договарят помежду си и да докладват фалшивия профил, за да бъде изтрит. Проверка на агенция BulNews установи, че това е имало ефект, защото той вече не съществува.
25.02.2020, 08:36 часа
10260 1
Коментари

уйо уйев

25.02.2020, 19:52 часа
абе мании тие циганье бе педерасисти
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha