Ето как виден врачански лекар паркира колата си пред СУ "Христо Ботев" във Враца /снимки/

Ето как виден врачански лекар паркира колата си пред СУ "Христо Ботев" във Враца /снимки/ Наглото паркиране на тротоари във Враца се превърна в обичайна гледка в града, но когато засяга децата, то предизвиква възмущение сред жителите на населеното място. 
Родител изпрати кадри в рубриката ни "Ти, репортерът", на които ясно се вижда как лек автомобил напълно е затапил тротоара пред главния вход на СУ "Христо Ботев", което прави преминаването на пешеходците на правилното място невъзможно. 
По думи на сигнализиращия, колата е собственост на д-р В.С от Враца.  
"Така паркира видният врачански лекар В.С. пред СУ "Христо Ботев" в пиков час, без да се съобразява, че по този начин застрашава безопасността на децата, които по това време си тръгват от училище", каза възмутеният родител. 
Това не е първото неправилно паркиране пред елитната гимназия в града. Вземайки децата си от училище, част от родителите забравят да помислят за околните и най-вече за малчуганите, които излагат на риск.
27.02.2020, 08:15 часа
9847 5
Коментари

Beria

27.02.2020, 17:58 часа
Е,каква е тая кощница?! Докторите карат джипове и S-класи автомобили.Препоръчвам Булнюз да направи проверка на докторите с какви коли бръмчат насам-натам.

789

27.02.2020, 17:35 часа
Да, типично видно врачанско докторченце блеснало с цялата си наглост, и безнаказаност и простотия. Ако и като доктор е такъв тъй както шофьор, то думи нямам. После хората ги мразели!!!

ARMAGEDON

27.02.2020, 14:38 часа
До МВР - ВРАЦА Този селяк от с.Ракево се мисли за бог като не може да кара да не го прави да си понесе наказанието

Той

27.02.2020, 11:17 часа
По-добре така, отколкото на следващия ъгъл да спукат детето от бой. В края на краищата хората си чакат децата. А тоя дето е снимал, и той спира като задник наляво надясно.

Аре стига....

27.02.2020, 09:57 часа
Вечерно време там е ненормална работа, спират от ляво, от дясно, а наглите гъзари и по средата на платното, човека поне се е свил за да не пречи и едва ли е за повече от 5-10 минути за да си вземе детето. Нека гонят пуберите с 3-те дошли за ученички.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha