Стрелците от МВР Враца с призово класиране в турнира "Освобождение" в Бургас /снимки/

Стрелците от МВР Враца с призово класиране в турнира "Освобождение" в Бургас /снимки/ Отборът по стрелба на СК „Спартак – Враца” при ОД на МВР взе участие в Републикански турнир по стрелба „Освобождение”, който се проведе от 26 до 28 февруари в Бургас. В турнира, открит от областния управител Вълчо Чолаков, взеха участие 22 отбора и общо 105  участници. 
Врачанските стрелци затвърдиха мястото си сред най-добрите в полицейската стрелба с пистолет. Женският отбор в състав Катя Василева и Габриела Гигова влезе в призовото класиране на трето място, а мъжкият отбор в състав Ивайло Флоров, Николай Милушев и Румен Николов останаха на седмо място. 
В комплексното отборно класиране врачани останаха на секунди от купата и заеха четвърто място. 
В индивидуалната надпревара врачани останаха само с грамоти, при жените Катя Василева се класира на четвърто място, а Ивайло Флоров на шесто.   
Републиканския турнир по стрелба „Освобождение“ се провежда за девети път в Бургас и се организира от Спорта Асоциация на МВР и ОДМВР в чест на националния празник на страната 3- ти март със съдействието на Общината и Областния управител на област. 
Следващото състезание, което предстои на нашите стрелци, е участие в турнир „Величко Величков“ в Плевен в началото на април.
02.03.2020, 09:52 часа
1174 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha