Арестуваха кмет заради съмнения за блудство с момче

Арестуваха кмет заради съмнения за блудство с момче Кмет на плевенско село прекара 72 часа в ареста заради съмнения за блудство с 16-годишно момче. 
Мирослав Илиев управлява за първи мандат Коиловци и само за четири месеца на поста се забърка в сексуален скандал. Преди ден той бе пуснат с мярка „подписка”.
Жителите в селото са около 900. Преди осем години Коиловци нашумя, с това че двама негови жители заловиха френски командоси, озовали се в нивите на селото. Сега населеното място е център на сексуален гей скандал.
А основни герои са кметът и 16-годишно момче, живеещо отскоро в населеното място. В Районната прокуратура на Плевен е постъпил сигнал на 2 март, за това че кметът на Коиловци е извършил блудствени действия с непълнолетно лице от същия пол.
След проведен разпит пред съдия на жертвата, Мирослав Илиев се озовава в ареста за 72 часа и с обвинение. Пред камерата ни той отказа да коментира случая. Не отговори и на въпроса каква е сексуалната му ориентация. Обясни само, че е изненадан от ареста.
Неформално кметът посочи кой стои зад обвинението - момче на 16 години, което живее с майка си и баба си в Коиловци. Младежът изясни, каква е ситуацията около скандала.
„Правихме някакви работи за пари”, сподели то.
Обвинението на прокуратурата е по член 157 от Наказателният кодекс, т.е. за извършване на  полово сношение или действия на полово удовлетворение с лице от същия пол, като е употребена за това сила или заплашване. От свои източници, от обвинението знаем, че кметът е правил фелацио на момчето.
Прокуратурата ще обжалва наложената му мярка пред Окръжния съд. Мирослав Илиев го грозят от две от осем години затвор.
06.03.2020, 10:20 часа
797 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha