Изберете фирма „Цветина“ за вашето удобно и сигурно пътуване в страната и чужбина /снимки/

Изберете фирма „Цветина“ за вашето удобно и сигурно пътуване в страната и чужбина /снимки/ Автобусна фирма „Цветина“ от Мездра е една от водещите лицензирани транспортни фирми в страната. Компанията е на пазара от 1990-та година и през времето се е доказала като лидер с редовния и сигурен транспорт, който осигурява, не само в Северозапада и страната, но и в чужбина. 
Автобусната фирма притежава собствен автопарк от 42 превозни средства. 11 от тях се използват само за международен превоз, разказа управителят Цветан Тодоров. „Цветина“ разполага с луксозни возила с 4 звезди и 3 звезди, които покриват всички очаквания на клиентите за удобно и сигурно пътуване. Най-новата им придобивка са 3 нови такива автобуси. Заради големия брой клиенти, от „Цветина“ наемат и чужди превозни средства, за да могат да обслужват качествено хората, които се възползват от предоставените от тях услуги.
За миналата година „Цветина“ е класирана като №2 в страната по брой извозени туристи за Турската ривиера – общо 54 000 човека. Сезонът тази година е още по-обещаващ, като досега броят на обслужените туристи от фирмата превишава 72 000. Ръстът е показателен за развитието на фирмата и доверието на клиентите в нея.
В „Цветина“ работят 54 високо квалифицирани служители, които ще отговорят на всичките въпроси на клиентите и ще им помогнат да изберат най-добрият вариант за пътуването си.
По време на Коледните и Новогодишните празници автобусната фирма ще осигурява на клиентите си незабравими моменти с комфортно пътуване до водещите дестинации от пакетите на туристическите агенции, с които „Цветина“ има договор и основно с „Турс Клуб“.
Възползвайте се от услугите на „Цветина“ и ще разберете, че пътуването може да бъде едно незабравимо удоволствие!
Повече информация можете да получите на тел. +359 910 92939 и +359 887 424320. 
10.03.2020, 08:40 часа
1483 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha