Заловиха обявен за общодържавно издирване при акция в село Градец /снимки/

Заловиха обявен за общодържавно издирване при акция в село Градец /снимки/ Акция по противодействие на битовата престъпност е осъществена на територията на село Градец, община Котел. Полицейски служители са извършили действия по установяване на лица, обявени за общодържавно издирване; контрол на криминалния контингент; проверки на превозни средства и лица. Операцията е извършена под надзора на Окръжна прокуратура-Сливен, съобщиха от прокуратурата.
От 6 до 16 часа вчера са проверени 169 лица и 96 автомобила и превозни средства с животинска тяга. В хода на операцията е извършен арест на 24-годишния А.О. от село Градец, обявен за общодържавно издирване във връзка с извършване на множество домови кражби на територията на градовете Хасково, Димитровград, Несебър и Бургас. Задържани са още двама жители на село Градец за хулигански прояви. Задържани са трима малолетни-две момчета и едно момиче, за извършване на взломна кражба в село Градец.
При проверки на два части имота са намерени и иззети около 3 килограма ситно нарязан тютюн без акцизен бандерол. По случаите в РУ-Котел са образувани две бързи производства.
По време на операцията са констатирани 38 нарушения на Закона за движение по пътищата, Закова за българските лични документи и Наредбата на община Котел. Съставени са 21 акта и 17 фиша.
06.03.2020, 15:00 часа
398 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha